Prodat Domek, Cotacachi, Imbabura, Ecuador, El Rosario Campo Andino

Prodat - Cod. 29223

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 133 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

Okouzlující země dům na prodej v Cotacachi - Ekvádor

Město Cotacachi se nachází v provincii Imbabura na severu Ekvádoru. Quito, hlavní město, je jeden a půl hodiny jízdy autem. Blíže jsou Otavalo, kulturním centrem Andského Kichwa společnosti, na 20 minut a Ibarra, hlavním městě provincie, na 40 minut.

Je nám potěšením představit Tento krásný dům, postavený ve venkovské oblasti na pouhých pět minut chůze od okraje Cotacachi. Výhled z domu na obou stranách směrem sopky Mama Cotacachi a Taita Imbabura je prostě velkolepé a neustále se měnící. Šarže, která opatření 1550 m² a je součástí otevřeného sloučeniny, nazvaný "El Rosario, Campo Andino". Samotný dům pokrývá 133 m². Zeď kolem pozemku je vyrobena z červených cihel s černými železnými ploty a robustní sloupy. Také byly stromy byly vysazeny po celém domě tvoří "živý plot" a efektivní vítr jistič. Existuje několik původní rostliny, ovocné stromy a malá zeleninová zahrádka. Nejvyšších stromů jít až 7 metrů. Máme zasadil olše, pumamakis, Sambucus, papír strom (polylepis), popínavé rostliny, levandule, ostružiny, různé citrónové ovocné stromy a palma. Vchod má bránu 2,5 m vysoká a 5 metrů široký. K dispozici je také samostatný věž přístřešek, postavený v odpovídajícím stylu. Přístřešek má ocelové dveře a měří 3 x 3 x 3. To podporuje nádržku na vodu a čerpadlo. Dům je plně funkční a je napojen na vodovodní a elektrické sítě městských a internet.

Namísto septického jámy, dům má vlastní čistírny. Všechna voda, která pochází z domu se čistí. Čisticí voda Systém obsahuje tři revizní boxy, což je biodigestor "Rotoplas", filtrování bazénu s vodními rostlinami a rybník s rostlinami a rybami.

Dům má dvě části: rodinný dům a studio. Studio je zcela nezávislý prostor. Má vlastní sprchou, umyvadlem a WC, obrovský uskladnění (5m²) a prostor dostatečně prostorná pro manželskou postelí a psacím stolem.

K dispozici jsou tři ložnice v rodinném domě, dvě koupelny, obývací pokoj, kuchyň a jídelna, a prádelna. V obývacím se může pochlubit velký kulatý krb s železnými a skleněné dveře. V kuchyni, jsou tam tři žulové pracovní prostory a má dostatek prostoru pro velkou lednicí a sporákem. K dispozici je navíc 220V připojení k elektrické sporáky. Venku, v zadní části domu, je půvabné skladování nádrží plynu a ohřívače vody. Bylo kované železné dveře ve stejném stylu jako všechna okna a zadní vrátka. Hlavní koupelna obsahuje kovovou vana, sprchový kout s řekou kamennou podlahu, umyvadlem, WC a šatna. Ve společné koupelně je sprchový kout, umyvadlo, WC a šatna. Pokoje mají velké, vestavěné skříně. Dalším velkým skladovací skříň se nachází v hale. V prádelně je zde dostatek místa pro tři stroje a má plyn, vodu a elektrická propojení (110V a 220V).

Stropy jsou vyrobeny z betonu, podporovaný otevřenou dřevěnou klenbou. Všechny podlahy jsou vyrobeny z cihelných dlaždic, kromě kuchyně, která je vyrobena z leštěných dlaždic. Všechny sprchy mají stěny odolné vůči vodě a byly malované pomocí technik stárnutí. Stěny stavby byla postavena s červených cihel a pokrytý omítkou. Všechny hrany jsou kulaté. Celý dům je chráněn železnými ploty a železnou backdoor, s organickými vzory listí a větve. Všechny dveře a okna jsou vyrobeny z vavřínu dřeva. Impozantní, zaoblené přední dveře jsou silná šest centimetrů.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB