Prodat Venkovská usedlost, Cuenca, Azuay, Ecuador, Cumbe

Prodat - Cod. 31072

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 160000 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Nyní dostupné! 39+ akrů s okouzlující zrekonstruovaný dům z vepřovic

Užijte si klidný hory, lesy, zelené pastviny a hvězdy naplněné noci. Jelen, divoké králíky, jestřábi, sovy, papoušci, a mnoho dalších barevných ptáků milost tuto krásnou zemi.
Pouze 14 mil od Cuenca!

Domov byl kompletně přestavěn v roce 2015. 2 lůžko / 2 plné koupele, 14 stop otevřené trámové stropy s velkým množstvím oken, aby si názory. New krbem a high end kuchyňské spotřebiče. Bahno pokoj s velkými skříně. Master apartmá má extra velkou skříň / kancelář a mistr koupel má vanu pro 2 osoby s oddělenou sprchou.

Jízda na vybavení patří 5 stání stodola, která je instalována na 3/4 lázni s 20x20 krytým posezením a skladování, 60stop kulaté pero, 2 velké vodní nádrže betonu, 2 koně přístřešky, Objekt má pitná voda, studna, velký rybník a zavlažování také další 2 adobe budovy a přístřešek pro auto, 2 oplocené zahrady, pesticidů bez vlastnictví, nejlépe pastviny v provincii. To je 4 mil východně od Cumbe a trochu teplejší než Tarqui a Cumbe, ne tak mlhavo obou. Dobrý internet, žádné problémy streamování videa a Skype hovory. Etapa mobilní telefon k dispozici. Daň z nemovitosti 126.00 $ ročně. Voda $ 3 měsíce, Internet $ 30mo, elektřina o 65 $ mo, nebo to může být snadno přeměněn na sluneční vítr /

Ceny rychle prodávat za $ 389.000. Nábytek, dovezené prádlo, nádobí apod obchodovatelné.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB