Prodat Zemědělská půda, Amazonia, Napo, Ecuador, Km 102 Via troncal Amazonica 45- Chontas

Prodat - Cod. 33985

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 510 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Raj v srdci ekvádorské džungle - jedinečná příležitost k nákupu lesa na počátku ekvádorského Amazonu Na farnosti Cosanga v provincii Napo, u vstupu do ekvádorského Amazonu, jen dvě hodiny od mezinárodního letiště Quito, hlavní město ...
Cosanga je malé městečko a oblast, která láká pozorovatele ptáků, biology a milovníky přírody do svých rozsáhlých mraků a vysokohorských deštných pralesů. Nachází se 20 km (13 mi) na jih od Baeza na cestě od Baeza po Tena, kde se vysoké Andy srážejí do Amazonie v nadmořské výšce od 1 800 metrů do 2 400 metrů (5 905-7 874 ft). nejrozšířenější oblasti na planetě. Oblast je důležitým biologickým koridorem, který spojuje národní rezervaci Antisana s rozsáhlou rezervací Cayambe-Coca a sloužil jako předkolumbijská cesta mezi vysočiny a oblastí Oriente. Tato oblast je jednou z nejlépe studovaných a srozumitelných oblastí vysoké Amazonky, především kvůli Biologické rezervě Yanayacu a jejímu nepřetržitému proudu návštěvníků biologů v průběhu let.

Podnebí je vlhké (to znamená, že prší hodně, takže přineste lehký deštový kabát) a má téměř dokonalou celoroční teplotu. Camino de los Caucheros (2 km / 1,3 mi západně od města Cosanga mimo hlavní silnici), je krásná jízda na kole nebo jízda na kole, kde jsou přístupné některé (většinou soukromé) stezky. Oblast je také vynikající pro pěší turistiku, silniční a horskou cyklistiku a pokročilou jízdu na kajaku na bílé vodě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB